Ontwerp

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen van uw drukwerk. In samenwerking met Suzanne van door suus helpen wij u graag met een mooi en fris ontwerp. Suzanne is een oud-medewerkster, ze heeft ruim 4 jaar bij de Kopieerderij gewerkt, is daarna haar eigen bedrijf gestart en heeft nu een kantoor aan huis. 

Bent u opzoek naar een pakkende poster of flyer, opvallende visitekaartjes of een nieuwe huisstijl? Suzanne denkt graag met u mee en maakt de mooiste ontwerpen voor de zakelijke klant, maar ook voor particulieren. Opzoek naar een persoonlijk en uniek kaartje? Dan bent u bij Suzanne op het juiste adres! Haar doel is: een ontwerp maken dat bij u als persoon, bij jullie als gezin of bij dat wat u met uw bedrijf uit wil stralen past. Ook helpt Suzanne u graag met een eigen ontwerp. Zo maakt zij uw ontwerp graag print- of druk-klaar.

Werkwijze
Per mail, telefoon of tijdens een afspraak worden al uw wensen besproken. Op basis hiervan ontvangt u een offerte per mail. Als de offerte akkoord is gaat Suzanne voor u aan de slag. Binnen enkele werkdagen kunt u een eerste voorstel in uw mail verwachten. Nadat, na eventuele correcties, akkoord is gegeven op het voorstel, zorgt Suzanne ervoor dat De Kopieerderij een print- of druk-klaar bestand ontvangt. De communicatie en betaling loopt daarna gewoon weer via De Kopieerderij.

Benieuwd naar haar portfolio? Neem dan een kijkje op haar vernieuwde website: www.doorsuus.nl

Wij vinden kwaliteit en service is erg belangrijk en daarom doen wij er alles aan om uw product zo goed en snel mogelijk te realiseren. Naast ontwerpen adviseren wij u graag in de winkel met het kiezen van de juiste papiersoort of dikte. Wij helpen u graag om samen tot een prachtig eindresultaat te komen!

Neem contact met Suzanne op via de telefoon, mail of WhatsApp.
• 06-28363367
Op werkdagen zijn wij van 09.00 – 16.30 uur bereikbaar. Nemen we niet op? Spreek dan de Voicemail in. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.
info@doorsuus.nl
Liever via de mail contact? Stuur uw mail dan naar bovenstaand e-mailadres. Normaal gesproken wordt deze binnen 1 werkdag beantwoord.