Wie zijn wij

“De Kopieerderij” is een begrip in Nunspeet en omstreken. Bekend vanwege de keurige verzorging van printwerk.

Het bedrijf dat sinds 2005 is gevestigd aan de Industrieweg 60, verzorgt al meer dan zeventien jaar printwerk voor zakelijke en particuliere klanten in alle mogelijke kleuren en formaten. Sinds 2013 kunt u ook bij ”De Kopieerderij” terecht voor drukwerk.

Uitbreiding met afdeling drukwerk zorgt voor verbreding van assortiment

“We hadden onze handen vol aan de printopdrachten. Opdrachten voor drukwerk moesten we doorverwijzen”, vertelt Peter van Raalte van “De Kopieerderij”. Omdat hij zijn klanten graag een extra dienst wil bewijzen, ging hij in gesprek met Bertrik Smit van ReproPrint Elburg. Die had wel oren naar een samenwerking. Bertrik is geboren en getogen in Nunspeet. “Ik kende Peter al, een sympathiek mens. Onze diensten sluiten goed op elkaar aan en hebben hier en daar wat overlap. Mede daarom heb ik gelijk ‘ja’ gezegd tegen het plan om de handen ineen te slaan.” Wat Bertrik betreft gaan zijn klanten mee naar Nunspeet.

Brochures, flyers, briefpapier, visitekaartjes …

Deze uitbreiding met een afdeling drukwerk betekent voor “De Kopieerderij” een flinke verbreding van het assortiment. Peter: “We verzorgen nu ook grote oplages brochures, flyers, briefpapier en visitekaartjes, desgewenst verzorgen we de opmaak hiervan en we bieden een ruime keus in geboortekaartjes en trouw- en rouwkaarten. Verder blijven we het vertrouwde adres voor bouwtekeningen en alle postzaken.”