Printen

Voor printwerk levert u het bestand aan per mail aan en wij nemen al uw wensen en eisen met u door. In overleg wordt de levertijd besproken, wanneer het klaar ligt ontvangt u van ons een mailtje. Lever het bestand bij voorkeur als PDF aan: word, excel of powerpoint hebben grote kans op verspringingen.
icoontjes

De geprinte documenten kunnen wij op verschillende manieren afwerken. Denk aan: inbinden, kalender maken, lamineren, nieten als magazine, vouwen, rillen, perforeren en snijden.

Grootformaat bouwtekening afdrukken
Wij beschikken over een plotter die bouwtekeningen in kleur of zwart-wit kan afdrukken. Daarnaast is het mogelijk om bouwtekeningen (of andere grootformaat papieren originelen) in te laten scannen. Deze kunnen wij naar u toe mailen of op uw USB stick zetten.

Oce-colorwave-500-with-rear-stacker

Grootformaat poster afdrukken
Naast bouwtekeningen kunnen wij ook grootformaat posters afdrukken. Deze prints worden gemaakt op een professionele groot-formaat printer: de Canon iPF9400S. Deze printer maakt vochtbestendige fullcolour prints in hoge kwaliteit tot een breedte van 1 meter 50 en desnoods meters lang! De afdrukken worden standaard op satin 190 gram papier afgedrukt.

Poster grootformaat